Jumat, 03 Juni 2016

WALTPOKER Situs Domino Poker Online Terpercaya Indonesia

WALTPOKER Situs Domino Poker Online Terpercaya Indonesia është një seri e dënimeve që një fjalen që është duke u optimizuar nga shumë blogerët, sidomos nga blogerët Indonezi. keywords Optimizing kanë qenë të vazhdueshme që nga shkurti 1, 2016 shkuar deri më tani. Miliona rupiah ishte duke pritur që të arrihet me 20 blogerët që mban titullin e fituesit në një përpjekje optimizuar këto fjalë kyçe. Çmimi gati pretenduar nga fituesit përbëhet nga 7 kategori çmimin në të cilin Çmimi i madh kanë të drejtë për një sasi të holla prej 10 milion. Fituesi i dytë duke marrë në shumën e parave për 8 milion, ndërsa fituesi i tretë të marrë paratë për 6 milion. çmim në shumën 4 milion dhe 2 milion titulluar pronësi nga fituesi i fituesit katërt dhe të pestë. Hadiag holla për 1 milion u shpërndahet fituesve të gjashtë për fituesin e dhjetë. Dhjetë fituesit e tjerë janë fituesit e njëmbëdhjetë me fituesit njëzetë të marrë një sasi të holla prej pesëqind mijë.

CompetitioNews520x280.png

Prisni, çfarë? Nëse ju thjesht besoni aftësitë e të shkruarit, ju lutem regjistrohuni faqen tuaj te internetit apo blog TANI më të mirë tuaj dhe të fitojë lloje të ndryshme të dhuratave në dispozicion nga WALTPOKER Situs Domino Poker Online Terpercaya Indonesia.
Tidak ada komentar: